Jakou budoucnost si vyberete?

od Cognitio-Scan

20.01. 2021

Kristus před dvěma tisíci lety komentoval slavné rčení o konci časů dnes už známými slovy: „Pravda vás osvobodí.“ Co přesně ale znamená? Především to, že Kristus mluvil o budoucnosti. O tom, že teprve přijde čas, kdy nás pravda osvobodí. A ten čas je právě teď.

V rámci kosmických cyklů teď prožíváme období konce časů. Jde o konvergenci konců několika cyklů současně. Jedním je platónský rok, přibližně 25 000 let dlouhý. Druhým významným končícím cyklem je věk Ryb. Věk Ryb přechází do nového (kosmického dne) – věku Vodnáře. Tento přechod vyžaduje vyčištění starého, opuštění negativního, převzetí pozitivního do nového věku. Na individuální i na kolektivní úrovni současně.

Úklid

Úklid znamená uvědomit si rozdíl mezi lží-negativitou-strachem a pravdou-pozitivitou-láskou. Opět v sobě jako jednotlivci, i společensky.

Dobrou metaforou jsou prezidentské volby v USA. Nejde o Trumpa ani o Bidena. Tím bychom se pohybovali na úrovni polarizace mezi dvěma kandidáty. Důležitá je třetí pozice neboli meta pozice, která je spojuje. Co je pravda? Co je lež? 

Autentická pravda nás donutí k uvědomění. Je vždy vyjádřením lásky, pozitivity, autenticity a svobody. Prospívá všem a je za všech okolností výrazem jednoty a propojenosti. Pokud ne, je to lež, jakkoli se obsah může zdát pravdivý. Mnoho pravd se jeví jako lži a mnoho lží se prezentuje jako pravda. Proto potřebujeme rozvoj vědomí, abychom se je naučili správně poznat.

Vyberte si

V nadcházejících měsících budeme všichni jednotlivě i společně vyzváni. Všichni budeme nuceni učinit volbu. Zvolíme si lásku a svobodu? Nebo strach a moc s doprovodnou korupcí a zúžením vědomí?

Vyberete si srdce, nebo ne?

Je potřeba si vybrat. Ve svých vlastních individuálních záležitostech i na úrovni společenské. Růst vědomí je růst pravdy, lásky a svobody, ani více, ani méně. Odpoutat se od naprogramovaného strachu, osvobodit se a vystoupit z 3D matrixu, se kterým jsme spjatí, čelit a transformovat veškerý svůj strach (emocionální, energetický, mentální, materiální, duchovní). Docela výzva!

Ze strachu jsme uzamkli svůj osobní rozvoj do lockdownu. A jen díky němu je možný a akceptovaný celospolečenský lockdown. Tato kolektivní opatření jsou možná pouze proto, že jsme se vzdali své svobody a odpovědnosti za vnější bezpečnost. Kolektivní lockdown je odrazem strachu celé skupiny. Bez tohoto strachu by nebylo možné přijmout opatření tak, jak je nyní máme.

Klíčem zůstává otázka: Co je pravda, co je to lež?

Tato otázka vás donutí k uvědomění, které umožňuje správnou volbu. Srdce nemůže být chyceno v polarizované diskuzi pro-proti. Srdce přichází před tím, než máme informace a čas pro zhodnocení, co je pravda na racionální nebo emoční úrovni. Pravda je intuitivní.

Proces volby vždy začíná na individuální úrovni. Neměli bychom proto obviňovat politiku. Ta ukazuje pouze to, co jsme si společně vybrali. Chcete se vzdát své svobody a zvolit si drsnost namísto lásky, soucitu, svobody, zkrátka srdce?

Společnost jde změnit pouze tak, že si každý z nás vybere cestu srdce, prozkoumá svou vlastní intuitivní pravdu a sebere odvahu ji vyjádřit při plném respektování pravdy ostatních. Pak se začne realizovat nová uctivá kolektivní realita a my vykročíme z matrixu do nové éry, od otroctví k lásce a svobodě, do života založeného na růstu pravdy, zanechávajíce iluzi stále více za sebou.

Jakou budoucnost si zvolíte vy?

Další články

Další články